Waar gaat dit nou over zou je denken…? Natuurlijk zijn er nog andere veel belangrijkere dingen in de wereld dan WordPress, dat lijkt mij logisch.

Vandaag wil ik je  bij wijze van uitzondering op de hoogte brengen van een prachtig initiatief van een klant van mij, dit omdat mij dit ook zeer raakt en ik haar hier graag mee wil helpen om het tot een fantastisch en succesvol event te maken.

Loveable Light heet het initiatief van Annelies George  :

“Het idee is gebaseerd op een profetie. De metafoor om met een grote groep mensen in liefde vanuit het duister naar het licht te gaan (zonsopgang) creëert een eerste aanzet tot het genereren van wat meer positieve energie in deze wereld. Dit wordt ook onderstreept door de kwantum fysica, die ervan uitgaat dat deeltjes elkaar (vanuit een hogere rangorde) kunnen beïnvloeden met een blijvende werking, ook al bevinden deze deeltjes zich daarna fysiek niet meer bij elkaar. Als er eenmaal een kritieke massa (144.000) een bepaald niveau (licht en liefde) heeft bereikt, zal zich dit uiteindelijk als een sneeuwbal verder gaan verspreiden. M.a.w.: als we met een groot aantal mensen op dezelfde dag in liefde samen de zon zien opkomen, wordt er onbewust een energie gegenereerd die een positieve invloed heeft op ons dagelijks doen. – red “

De laatste jaren gebeurt er veel op en met de wereld, als we met zijn allen, met zo’n kleine bijdrage de wereld een klein beetje mooie kunnen maken, dat zou toch geweldig zijn!!!

Ik vind dat ik als ondernemer dit verplicht ben aan de wereld en dit met jou te delen. Laten we het een stukje MVO noemen. Ondernemen bestaat niet alleen maar uit geld verdienen, als ik de mogelijkheid zie om een steentje bij te dragen aan onze aarde dan doe ik dat. En Loveable Light is daar eentje van!

Zou jij Annelies willen helpen om haar initiatief tot een geweldig succes te maken!? Geef je dan op via haar website als vrijwilliger, geef je locatie op waar jij naar de zonsopgang wil kijken.
Wauw!!! Ik, en Annelies natuurlijk zijn je nu al heel dankbaar!

Wat doe jij als ondernemer om de wereld een beetje mooie te maken? Ik zou het super vinden als je je reactie achterlaat onder dit blog.

Ook draag ik mijn steentje om WordPress mooier te maken, komende donderdag zal ik vertrekken naar Wenen om als vrijwilliger te werken bij WordCamp Europe, hier zullen alle nieuwigheden besproken worden, het beloofd een heel inspirerende week te worden! In mijn volgend blog ga ik hier uitgebreid over in.

Hartelijke groet,

Wendy ☀

 

 

5 reacties

 1. Karin Schlüter Lonegren op 21 juni 2016 om 08:02

  In mijn reading/healing werk empower ik mensen om vooral zichzelf te vinden een spirituele zelf maar ook hun krachtige mens-zelf. Ieder mens is een onlosmakelijk deel van de aarde. Zonder die mens zou onze wereld er anders uitzien. We hebben elkaar nodig. Wij zijn belangrijk. Wij zijn belangrijk voor elkaar. Als mensen in mijn werk dat zien en werkelijk kunnen voelen vannbinnen, gebeurd er iets magisch. Een vonkje ontstaat dat niet meer weggaat. Het leven wordt dieper, mooier, wonderlijker. Met vallen en opstaan hè! Oefening baart kunst 🙂

  • Karin Schlüter Lonegren op 21 juni 2016 om 08:02

   Oh! En veel plezier in Wenen!

  • Wendy op 21 juni 2016 om 19:14

   Helemaal waar Karin!
   Zou jij het juist daarom, in Enkhuizen willen organiseren? Zo vlakbij het Ijsselmeer is er vast wel een mooie plek om de zon zien op te komen.

   In Wenen gaat vast lukken 🙂

   Groet Wendy en bedankt voor je reactie.

 2. Bram op 21 juni 2016 om 09:37

  Ik doe in Noorwegen mee!
  Een prachtig doel waar ik graag an meewerk!

  Veel succes toegewenst! Bram

  • Wendy op 21 juni 2016 om 19:13

   Ha Bram, Super leuk dat je dit naar Noorwegen wilt halen 🙂 Geef je je even op middels het formulier op de website? http://www.basassia.com

   Bedankt voor je reactie!

Laat een reactie achter