En dat kan alleen als je ook daarvoor de juiste mensen om je heen hebt. Wendy is zo'n persoon die met haar deskundigheid ervoor heeft gezorgd dat mijn nieuwe boek 'Gelukkig zijn moet je durven' ook via de vernieuwde website duidelijk zichtbaar is.

 

De kracht van Wendy is dat ze goed luistert naar je wensen en ideeën en deze zorgvuldig neerzet. Ze is goed in het overdragen van kennis zodat je zelf dingen kunt doen, maar ook -zoals in mijn geval- als je het te druk hebt voor deze werkzaamheden, neemt ze het met alle liefde uit handen en helpt ze je mee. Ze is flexibel inzetbaar. Ze draagt daarnaast ook zelf nog leuke tips aan en deelt haar werk ook met haar omgeving, zodat je droom nog beter zichtbaar wordt.

 

Sinds de uitgave van mijn nieuwe boek, wordt de website vaker bezocht dan ooit, niet in de laatste plaats door de toevoeging van Droomstudio online, waarop de geleide meditaties bij het boek te beluisteren zijn. Een creatief en technisch hoogstandje van Wendy waar vele mensen nu van genieten!

 

Rosalinda Weel
Naar de website van Rosalinda Weel

Laat een reactie achter