Goede creativiteit en weet kleuren op elkaar af te stemmen

Kelly is goed in grafische vormgeving en wat minder in de techniek van het bouwen van een website. Bij mij is het andersom en voelde het goed eindelijk iemand te gevonden hebben die ook nog eens de techniek begreep waardoor we samen tot hele mooie dingen in staat zijn. Dit heeft inmiddels geleid tot al diverse projecten die we naar volle tevredenheid van onze klanten samen hebben mogen realiseren.

Als het vertrouwen dan wederzijds gegroeid is heb je ook meer voor elkaar over. Zo was Kelly van mening dat mijn huisstijl aangepast moest worden. Waar ik in het verleden mij nog wel redde kwam er nu een voorstel waar ik zelf nooit op was gekomen.

 

Kelly kan luisteren
Kelly beschikt over een goede creativiteit en weet kleuren op elkaar af te stemmen waardoor ze veel werk van haar maar vooral voor de klant onder de aandacht kan brengen. Inmiddels heeft Kelly een groot gedeelte van mijn huisstijl ontworpen waar ik trots op ben dit te kunnen uitgeven. Een klant van mij gaf kort geleden nog aan dat Kelly kan luisteren, wensen en ideeën omzet naar resultaten maar ze vooral weet waarover ze praat. Daar sluit ik mij volledig bij aan. Kijk en dat is nu het mooie van samenwerken als je elkaar volledig kan vertrouwen en je van elkaar weet dat je voor het uiterste voor de klant ga.

 

Daarom kan ik Kelly aanbevelen aan iedereen die ook maar iets wil laten ontwerpen op het gebied van huisstijlen m.b.t. drukwerk, briefpapier, websites, visitekaartjes enz... Ik kan alleen maar wensen dat wij samen nog heel veel klanten gelukkig gaan en kunnen maken met jouw grafische kwaliteiten.

 

Cornic Webdesign
Kees Vriend