Sinds korte periode hebben Annette Liefting van AAB-Communicatie en ik een vorm van samenwerking wat betreft het uitbellen en telefoon beantwoorden voor bedrijven die een reclamecampagne gaan doen.

Daarom ook besloten om samen een beurs te bemannen/bevrouwen tijdens de BNI Conferentie begin mei dit jaar.

Dit besluit namen we pas enkele weken voor de beurs en uiteraard kwamen ook toen pas de ideeën hoe we de stand zouden aankleden. Aangezien wij gezamenlijk nog geen foldermateriaal hadden, besloten we hiervoor Kelly Eekhof van Sterk in MEDIA in te schakelen.

 

Wij waren direct blij met de opzet

Dus samen met Kelly om tafel met de mededeling: de tekst hebben we al, we willen graag een A4-folder die in drieën wordt gevouwen; uitgelegd waar de tekst moet komen te staan; dit zijn onze logo’s…. veel plezier ermee en maak er wat moois van! Ik had verder even geen inspiratie.

Een week later ontvingen we de proef en daarmee was het klaar! Niet omdat Kelly het genoeg vond, wij waren direct helemaal blij met opzet. In de kleurstelling waren onze logo’s heel mooi verwerkt en uit de grafische beelden die Kelly had gebruikt, bleek al dat zij zich goed in ons onderwerp en onze diensten had ingeleefd. Ruim op tijd werden de folders bij mij op kantoor afgeleverd.

 

Kelly reageerde heel snel

Wanneer ik nadien ook nog vroeg om de grafische middelen (lettertype, foto) die ze had gebruikt, reageerde Kelly heel snel. Hierdoor konden wij goed voorbereid en met een professionele uitstraling onze stand versieren.

Kelly, bedankt voor je snelle en mooie acties en voor mij zeker een reden om je aan te bevelen.

 

Yolanda van der Arend
Business Square