kelly-eekhof-expertise-bloggen

Bloggen verhoogt je expert status

Je weet dat dat je gaat helpen met het vergroten van je naamsbekendheid en expert status. Maar je weet alleen niet zo goed hoe te beginnen en hoe je een goed blogbericht opbouwt.

 • Deel je kennis en expertise met een breedt publiek
 • Verhoog je expertstatus
 • Zorg voor een goede stroom aan waardevolle content
 • Voeg waarde toe aan je content
 • Professionaliseer je marketing en verhoog je bereik

Denk na over de missie van je blog

Laten we het eerst hebben over de reden dat jij wil gaan bloggen. De missie die jij hebt met je blog moet in elk bericht tussen de regels door naar voren komen.

Het is belangrijk dat je voor jezelf duidelijk hebt welke missie jij hebt. Dat gaat je helpen bij het schrijven van je blogs maar eerder al bij het maken van een lijst met onderwerpen en het categoriseren van je berichten en Corner Stone pagina’s. Daarnaast geeft de missie je altijd een startpunt en geeft het richting aan je berichten.

Zelf doen, of uitbesteden?

Het schrijven van een blog kun jij best zelf. Maar dan staat hij in Word en moet hij op je website. En dan heb je te maken met leesbaarheid, zoekwoorden, optimalisatie, verspreiding via Social Media en HELLUP...

Onze oplossing: een blog abonnement

Met ons abonnement doe jij wat jij goed kan: jouw vakkennis en expertise delen*. Je laat ons doen waar wij goed in zijn: jouw blog optimaal inzetten voor het vergroten van je bereik.

*Je kan ons standaard blog abonnement ook uitbreiden met een tekstschrijver. Dan hoef jij zelf ook de teksten niet te schrijven! Middels (telefonische) interviews draag jij jou kennis over op de schrijver en maakt die er een pakkend verhaal van.

website-verbeterplan-2

Deze ondernemer ging je voor:

martine dol hollands welvaren

Martine Dol

Hollands Welvaren

Ik kwam bij Sterk in MEDIA voor mijn website. Die had ik zelf in elkaar geknutseld en had een professionalisering nodig. Ook wilde ik zelf actief met content marketing aan de slag en dus kreeg de nieuwe website ook een blog functionaliteit. 

Met veel hulp van de blogs van Sterk in MEDIA ben ik zelf ook aan het schrijven geslagen. Maarja, vanuit een Word document die blogs online zetten op de site met alles wat daarbij komt kijken aan techniek zoals zoekwoorden en uitgelichte afbeeldingen... daar heb ik geen kaas van gegeten. Ik met messeuze, geen marketeer. 

Gelukkig heeft Sterk in MEDIA een heel fijn abonnement waarbij ik zelf de tekst aanlever en nu zelfs laat schrijven door een schrijfster, en die meiden plaatsen hem voor me online. Ik heb er geen omkijken naar en de kwaliteit van mijn blog is daardoor enorm gegroeid. Echt een topservice!

Wat krijg je precies

Je wilt doorgroeien met je bedrijf, maar bereikt nu niet de juiste doelgroep om die stap te maken. Jij bent klaar voor professionalisering van je marketing!

 • Professioneel advies en begeleiding
 • Wij zetten jouw (geschreven) blog online op je pagina
 • De uitgelichte afbeelding maken we op het juiste formaat en koppelen aan je blog
 • Wij zetten de juiste zoekwoorden op de juiste plekken
 • De interne linkjes leggen we voor een perfecte websitestructuur
 • Om de zes maanden een brainstormsessie naar nieuwe onderwerpen
strategiesessie-succesvolle-wordpress-website-ontwikkelen

Waarom kiezen voor Sterk in MEDIA?

Jij wilt professionaliseren en je marketing goed aanpakken, iedereen laten weten dat jij expert bent in jouw vakgebied. Alleen ben jij heel goed in wat je doet, maar minder goed in marketing. Wat logisch is, als dat niet jouw vakgebied is.

Wij zijn expert in óns vakgebied en werken sinds 2007 aan effectieve marketing voor zeer diverse bedrijven. Zo werken wij voor zzp'ers die een sterke personal branding hebben opgebouwd en ook voor het MKB; marktleiders in hun werkveld.

Wij zijn in deze regio uniek omdat wij onze expertises bundelen;
Neuromarketing, kleurenpsychologie en typografie. 

Wij werken altijd aan de hand van onze kernwaarden; Authenticiteit,  Expertise, Enthousiasme & Vertrouwen. Daar kun jij van op aan.

Wil je graag professionaliseren met je marketing, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen?

Kom online een kopje koffie met me drinken!

Je zult zien dat er een stroom aan inspiratie los komt, en je sluit het gesprek  gegarandeerd af met een leuk idee.

Gratis en vrijblijvend uiteraard. 🙂

Logo_Sterk-in-MEDIA_wit_250

15 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en het ontwerpen van (huisstijl)drukwerk.

West-Friese nuchterheid, heldere taal en een gezonde dosis enthousiasme. Dat is wat je kan verwachten. Zo simpel is het.

Contact opnemen:

Sterk in MEDIA
Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard