Tips voor online zichtbaarheid

6 redenen waarom je website geen klanten oplevert

6 redenen waarom je website geen klanten oplevert en wat jij hieraan kan doen.

6 redenen waarom je website geen klanten oplevert en wat jij hieraan kan doen.

Heel veel ondernemers lopen met hetzelfde probleem; er is een website, maar er komen geen nieuwe klanten via de website. De formulieren worden niet ingevuld voor contact en de aanmeldingen voor de nieuwsbrief zijn niet om over naar huis te schrijven. Waar ligt dat aan?

Bij veel ondernemingen ligt dat niet aan de website, maar aan het marketingbeleid dat gevoerd word. Het runnen van een gezonde website met een gezonde stroom aan nieuwe klanten is keihard werken. Simpel lanceren van een website is niet voldoende. Doe je er daarna niets mee dan is die website verzekerd een vroegtijdige dood te sterven. Websites hebben de potentie om je veel klanten op te leveren, als jij goed met je website leert werken.

Lees meer

Google vindbaarheid; Yoast helpt je!

seo google vindbaarheid yoast certificering

Kennis opfrissen over vindbaarheid in Google: Wij hebben onze Yoast certificeringen behaald. Kerstvakantie is voor ons traditiegetrouw dé tijd om te werken aan ons bedrijf. Naast de feestdagen en de broodnodige vrije dagen spenderen Wendy en ikzelf die dagen ook aan het werken aan onze eigen marketing. Onze website krijgt altijd de nodige aandacht en…

Lees meer

De 5 succesfactoren van focus op je online marketing

Online marketing is een vak, een vak apart. Maar dat betekent niet dat je álles altijd moet uitbesteden aan een marketingbureau om van jouw online zichtbaarheid een succes te maken. Een aantal onderdelen van jouw online marketing kun je best zelf (leren). Ik geef je hieronder 5 onderdelen die iedereen, als ondernemer, zelf zou moeten/kunnen…

Lees meer

Optimaliseer je afbeeldingen. APK tip 5 voor je website.

Heb jij er wel eens op gelet op de eigenschappen van de afbeeldingen op je website? Naast dat mensen vaak zoeken op teksten in Google wordt er ook steeds vaker naar afbeeldingen gezocht. En jij kunt je afbeeldingen ook optimaliseren om beter gevonden te worden. Hieronder vier tips voor verbeteren van je website door de afbeeldingen te optimaliseren voor Google.

Lees meer

Maak je pagina’s leesbaar door goed gebruik van koppen en subkoppen.

Mensen (bezoekers van jouw website) lezen online niet graag veel tekst, tenzij de content écht interessant is en antwoord geeft op hun vraag. Maar voordat iemand online begint aan een lange tekst leest scant men eerst de subkoppen om te kijken of elke alinea de moeite waard is. Jij kunt je website verbeteren door deze tips.

Lees meer

Plaats activerende en triggerende Calls 2 Actions op élke pagina.

Je website heb je omdat je wilt dat mensen iets gaan doen; Contact met je opnemen, een offerte aanvragen, een workshop of training boeken, een item kopen in je shop en noem maar op. Als er op jouw pagina niet wordt aangespoord tot die actie, dan zullen mensen hem ook niet opvolgen. Verbeter je website met onderstaande tips.

Lees meer

Intern linken tussen aanverwante pagina’s

Buiten je menustructuur om kun je verbanden leggen tussen je pagina’s. Intern linken heet dat. Wanneer je op verschillende pagina’s vertelt over dezelfde of versterkende onderwerpen dan kun verwijzen naar die pagina’s in je teksten.

Lees meer