Websites

6 redenen waarom je website geen klanten oplevert

6 redenen waarom je website geen klanten oplevert en wat jij hieraan kan doen.

6 redenen waarom je website geen klanten oplevert en wat jij hieraan kan doen.

Heel veel ondernemers lopen met hetzelfde probleem; er is een website, maar er komen geen nieuwe klanten via de website. De formulieren worden niet ingevuld voor contact en de aanmeldingen voor de nieuwsbrief zijn niet om over naar huis te schrijven. Waar ligt dat aan?

Bij veel ondernemingen ligt dat niet aan de website, maar aan het marketingbeleid dat gevoerd word. Het runnen van een gezonde website met een gezonde stroom aan nieuwe klanten is keihard werken. Simpel lanceren van een website is niet voldoende. Doe je er daarna niets mee dan is die website verzekerd een vroegtijdige dood te sterven. Websites hebben de potentie om je veel klanten op te leveren, als jij goed met je website leert werken.

Lees meer

Google vindbaarheid; Yoast helpt je!

seo google vindbaarheid yoast certificering

Kennis opfrissen over vindbaarheid in Google: Wij hebben onze Yoast certificeringen behaald. Kerstvakantie is voor ons traditiegetrouw dé tijd om te werken aan ons bedrijf. Naast de feestdagen en de broodnodige vrije dagen spenderen Wendy en ikzelf die dagen ook aan het werken aan onze eigen marketing. Onze website krijgt altijd de nodige aandacht en…

Lees meer

De 5 succesfactoren van focus op je online marketing

Online marketing is een vak, een vak apart. Maar dat betekent niet dat je álles altijd moet uitbesteden aan een marketingbureau om van jouw online zichtbaarheid een succes te maken. Een aantal onderdelen van jouw online marketing kun je best zelf (leren). Ik geef je hieronder 5 onderdelen die iedereen, als ondernemer, zelf zou moeten/kunnen…

Lees meer

Het belang van goede hosting voor WordPress

Sterk in Media. Blogafbeelding Wat is goede hosting.

Het belang van goede hosting en beveiliging
Je wilt een website, of je hebt er al een, en je weet dat je dan ook “hosting” nodig hebt. Het is zo’n vakjargon woord waar webbouwers het altijd over hebben. En daarna vragen ze om FTP gegevens… Ook zo’n woord waarvan je de betekenis niet weet. Logisch ook, je hebt er nu eenmaal verder nooit mee te maken…

Lees meer

Wat kost een website?

Wat kost een website? Gem. 10 keer per week krijgen wij die vraag. Die vraag is net zo makkelijk te beantwoorden als “Wat kost een auto?”. Wanneer je een Suzuki dealer binnenloopt en je vraagt om een offerte voor een auto en vervolgens loop je een Audi dealer binnen met dezelfde vraag krijg je twee offertes met twee heel verschillende prijzen.

Lees meer

WordPress 5.0 komt eraan en brengt Gutenberg met zich mee

WordPress 5.0

Op zich is het niet heel bijzonder dat er een wat grotere update van de broncode van WordPress komt. Dit gebeurt meestal 1 a 2 keer per jaar en daar tussendoor worden er nog wat mini updates door. Echt veel impact hebben deze updates niet. Er komen vaak mooi features bij, handige functionaliteiten etc. Maar als gebruiker merk je er maar weinig van.

Lees meer

Accessibility oftewel webtoegankelijkheid binnen WCEU19

In de wereld om ons heen worden onze ogen steeds meer geopend voor de problemen die mensen met een beperking ervaren. In een steeds groeiende digitale wereld waarin we met z’n allen steeds vaker en langer online zijn is het ook niet zo wonderlijk dat we steeds meer rekening (moeten gaan) houden met juist ook die mensen voor wie surfen op het web minder makkelijk is.

Lees meer

Optimaliseer je afbeeldingen. APK tip 5 voor je website.

Heb jij er wel eens op gelet op de eigenschappen van de afbeeldingen op je website? Naast dat mensen vaak zoeken op teksten in Google wordt er ook steeds vaker naar afbeeldingen gezocht. En jij kunt je afbeeldingen ook optimaliseren om beter gevonden te worden. Hieronder vier tips voor verbeteren van je website door de afbeeldingen te optimaliseren voor Google.

Lees meer

Maak je pagina’s leesbaar door goed gebruik van koppen en subkoppen.

Mensen (bezoekers van jouw website) lezen online niet graag veel tekst, tenzij de content écht interessant is en antwoord geeft op hun vraag. Maar voordat iemand online begint aan een lange tekst leest scant men eerst de subkoppen om te kijken of elke alinea de moeite waard is. Jij kunt je website verbeteren door deze tips.

Lees meer