Aantal woorden 875 Leestijd: 6 minuten Fotobewerking heeft door de mode en media industrie een slechte reputatie. Bij fotobewerking denken heel veel mensen gelijk aan dunner gemaakte modellen of oudere mensen die er opeens gladgestreken jong uit zien. Of een zekere Kardashian die bij elke foto die ze plaatst haar kont lijkt op te blazen……

Lees meer
onderscheidend vermogen

Herken je dit? Je bedrijf loopt lekker en je hebt een mooie kring van klanten. Maar je merkt dat de offertes die bij je aangevraagd worden steeds vaker afketsen. Je aanbod is goed en je prijs klopt met de kwaliteit die je biedt. Je weet dat je goed bent in wat je doet en als je naar het aanbod van je concurrentie kijkt dan doet dienstverlening daar zeker niet aan onder. Maar toch gaan meer en meer opdrachten naar je concurrentie. Hoe kun je dat veranderen?

Lees meer
Google ads technische handleiding

Google Ads, momenteel één van de meest populaire manieren om je merk onder de aandacht te brengen. Grote kans dus dat jij dit kanaal inzet om je merk onder de aandacht te brengen. In mijn vorige blogartikel heb ik drie handige tips gegeven die je helpen je campagnes naar een hoger niveau te tillen. In dit artikel gaan we verder met nieuwe tips. Deze tips zijn wat complexer, maar daardoor niet minder effectief. 😉

Lees meer

Het is een rare tijd. Heel het land zit op slot en iedereen is thuis aan het werk. Veel ondernemers kunnen op dit moment hun eigen werk niet uitvoeren. Projecten staan op pauze of worden helemaal afgeblazen. Maar wat betekent dat voor je onderneming? Kun je écht niets meer?

Lees meer

Als ZZP-er of zelfstandig ondernemer wil je natuurlijk altijd het beste voor de dag komen. Je kunt nog zo goed zijn in wat je doet en aanbied, maar wanneer je digitaal niet gevonden kan worden zijn alle overige initiatieven tevergeefs in 2020. Een goede SEO-strategie is dan ook essentieel om ervoor te zorgen dat jouw diensten of producten makkelijk te vinden zijn. Wij helpen je graag op weg met aantal content tips gebaseerd op de medische wetenschap, ook wel neuromarketing genoemd.

Lees meer
conversie optimalisatie tip leesbaarheid teksten verhogen

Mensen die surfen op internet zijn lui. Waarschijnlijk ben jij, voor het lezen van deze blog, eerst naar beneden gescrold om te kijken of de informatie die gegeven wordt relevant is voor jou, en hoe lang deze tekst is. Je hebt de koppen gescand en bent erachter gekomen dat je graag meer over dit onderwerp wilt lezen en zo startte je met lezen. TOP!

Lees meer