Aantal woorden 875 Leestijd: 6 minuten Fotobewerking heeft door de mode en media industrie een slechte reputatie. Bij fotobewerking denken heel veel mensen gelijk aan dunner gemaakte modellen of oudere mensen die er opeens gladgestreken jong uit zien. Of een zekere Kardashian die bij elke foto die ze plaatst haar kont lijkt op te blazen……

Lees meer
bedrukken met logo

Aantal woorden 885 Leestijd: 6 minuten Laatst kwam ik thuis en zag mijn man een sleutelhanger aan mijn tas hangen. Het is een leren sleutelhanger met ons logo erin gestanst. Zijn opmerking: “Jij zet ook echt overal je logo op hè…” Met je logo kan je onwijs veel bedrukken  Ja dat klopt! Door de jaren…

Lees meer
Waarom ook jij moet bloggen voor je bedrijf

Aantal woorden 625 Leestijd: 4 minuten Het lijkt alsof bloggen iets is wat we de laatste jaren allemaal wel doen of gedaan hebben. Toch is het slim om ook nu (weer) te bloggen als je dit niet doet. Niet over je hobby of over mooie reizen, maar dit keer over jouw bedrijf! De website van…

Lees meer

Op zoek naar een creatieve websitebouwer voor de vertaalslag van mijn unieke concept werd ik vanuit mijn netwerk geattendeerd op Kelly en Wendy van Sterk in MEDIA. Ik hoorde vele positieve geluiden, aarzelde geen minuut en pakte de telefoon. De afspraak op hun kantoor was snel gemaakt.

Lees meer

Jij wilt graag gaan bloggen. Top! Je weet dat dat je gaat helpen met het vergroten van je naamsbekendheid en expert status. Maar je weet alleen niet zo goed hoe te beginnen en hoe je een goed blogbericht opbouwt. Dan hebben wij goed nieuws! Wij gaan het je hieronder precies vertellen en hebben een handige checklist voor je gemaakt die jij kan gebruiken bij elke blog die je schrijft.

Lees meer
Klant testimonials vragen verhoogt je expertstatus

Je expert status verhogen kun je op vele manieren doen. Eén van die manieren is het plaatsen van testimonials van klanten op je website en Social Media. Mensen hechten enorm veel waarde aan de mening van anderen. Dit wordt ook wel ‘social proof’ genoemd en is inderdaad onwijs belangrijk.

Lees meer
Hoge kwaliteit drukwerk verhoogt je expertstatus

Als bedrijf zijn er tal van manieren om in de directe omgeving op te vallen en een groot bereik binnen je doelgroep te behalen. Natuurlijk zorg je dat je online goed zichtbaar bent, via een goede SEO-geoptimaliseerde website en door actief aanwezig te zijn op sociale media. Maar het inzetten van kwalitatief hoogstaand en goed ontworpen drukwerk is ook onmisbaar in deze tijd.

Lees meer
Je eigen magazine uitgeven verhoogt je expertstatus

Een van de beste manieren om je te onderscheiden en jezelf neer te zetten als expert is het uitgeven van je eigen boek. Maar een boek schrijven is heel veel werk en neemt hoge kosten met zich mee. Een veel betaalbaarder alternatief is het uitgeven van je eigen magazine.

Lees meer