Blog vakantie

Zomervakantie, komkommertijd, heerlijk ontspannen, genieten van het mooie weer…
Heb je nog wel tijd en zin in websites, WordPress en andere online zaken? 😉
Of zit je liever buiten met een goed boek en een kop koffie, thee of iets anders? Ik kies nu voor het laatste. Kinderen vrij van school, samen naar het zwembad, lekker op vakantie.

Jij en veel andere lezers hebben vast ook vakantie. Daarom heb ik besloten om een blogpauze in te lassen. Mijn eerstvolgende blog met nieuws, tips, adviezen over WordPress zal verschijnen op 30 augustus aanstaande.

In de tussentijd ga ik met mijn gezin naar de prachtige Jura in Frankrijk, weer even bijtanken en genieten van elkaar. Daarna ga ik graag weer opgeladen en vol energie aan de slag, ook voor jou!

Heb jij juist zin om nu volop met je website aan de gang te gaan? Lees dan mijn vorige blogs terug en ga daarmee aan de slag.

Ben wel erg benieuwd maar jouw invulling van jouw vakantie, wat ga jij doen, ga jij nog ergens naar toe? En wat wil jij lezen in mijn blog van september? Laat het weten in het onderstaande reactieveld!

Een hele mooie zomer en tot over 6 weken!

Ps Na de zomer is er weer wat ruimte in mijn agenda. Mocht je toe zijn aan een nieuwe website of zoek je ondersteuning/onderhoud voor je website, let me know!
Stuur mij een mail, dan spreek ik graag na de vakantie met je af om te verkennen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

2 reacties

  1. Anneke op 19 juli 2016 om 15:30

    Goed idee zo’n blogpauze. Als ik info nodig heb, scrol ik door je vorige blogs!
    Geniet van je vakantie, Wendy!

    • Wendy op 22 juli 2016 om 09:47

      Jij ook een fijne vakantie Anneke!

Laat een reactie achter