Adopteer een Regenwoud

Met trots willen wij kennis geven dat Sterk in MEDIA vanaf nu Adopteer een Regenwoud steunt met iedere verkochte website, met ingang van januari 2019.

 

Wij willen graag ook een steentje bijdrage om de wereld een beetje mooier te maken. Dat maakt ondernemen nog leuker omdat je iets kan kiezen wat bij je past, waar je blij wordt om iets aan te geven. Zoals bekend is, is geven net zo leuk als ontvangen.

Waarom een Regenwoud adopteren?

Wij hebben het goede doel 'Adopteer een Regenwoud' gekozen. Waarom nu juist dit goed doel?
Onze samenwerkingspartner Natuurlijk! Hosting plant voor iedere website die wordt gehost een boom bij Trees for all, in die lijn hebben wij voor Adopteer een Regenwoud gekozen.
Als we allemaal een beetje liever zijn voor de aarde, voor Moeder Natuur, dan werkt deze positieve flow als dominosteentjes door naar vele andere probleemzone's, waardoor deze ook worden opgelost.

Hoe gaan wij dit doel steunen?

Voor iedere verkochte website wordt 5 euro overgemaakt aan Adopteer een Regenwoud, dit staat gelijk aan 2 vierkante meter regenwoud. Hoe gaaf is dat!

Uiteindelijk gaat het ook nog inzichtelijk worden hoeveel Sterk in MEDIA, met alle klanten, geadopteerd wordt. Een stukje Sterk in MEDIA regenwoud in Costa Rica.

Bedenk ik mij nu ineens dat dat Regenwoud ook maar eens bezocht moet worden 😉

 

 

Laat een reactie achter