Sterk in MEDIA zet zich belangeloos in voor diverse doelen

Home » Belangeloos

Sterk in BETROKKENHEID

WordPress Community

Sinds 2015 is Wendy betrokken bij vele evenemten die te maken hebben met WordPress. Zo was zij mede organisator van WordCamp Nederland en Europe 2018-2019 en WordPress Meetup Heerhugowaard. Ook helpt ze de WordPress community om bij te dragen aan het WordPress community.

Sinds 2017 is ook Kelly actief betrokken. o.a. bij de organisatie van WordCamp Europe.

WordCamp Europe 2019

In 2019 vond WordCamp Europe plaats in Berlijn. Dit jaar zijn wij ook weer onderdeel van de organisatie. Wendy is member Design Team en Kelly is Team Lead Design. Dit team bestaat uit 6 professionals uit verschillende Europese landen die de gehele communicatie rondom en tijdens de conferentie gestalte geven.

Wij zijn bijzonder trots dat wij wederom deelnemen als organisator van dit fantastische evenement.

Lees je meer over WCEU19 >

WordCamp Europe 2018

In juni 2018 vond WordCamp Europe plaats in Belgrado. Een groots evenement waar de gehele WordPress community naar uitkijkt en in grote getale aan deelneemt van over de hele wereld.

Sterk in MEDIA is verkozen deel te nemen aan de organisatie als onderdeel van het Design team. Dit team bestaat uit 7 professionals uit verschillende Europese landen die de gehele communicatie rondom en tijdens de conferentie gestalte geven. Wij zijn bijzonder trots dat wij uit alle deelnemers gevraagd zijn om mee te doen.

In dit blog lees je onze ervaringen >

WordPress Meetup in Heerhugowaard

Wendy heeft WordPress Meetup Heerhugowaard op de kaart gezet. Na alleen te zijn begonnen besloot zij een maatje te zoeken die haar hiermee zou helpen. En dat is gelukt. Met Joyce Baas (TOP VA) organiseert zij eens per twee maanden een zeer succesvolle MeetUp waarbij steeds meer mensen aanwezig zijn en waarbij er elke keer weer een zeer divers programma van sprekers aanwezig is.

Een Meetup is een bijeenkomst van mensen die op welke manier dan ook iets met WordPress te maken hebben. Er komen sprekers die iets interessants, boeiends of inspirerends te vertellen hebben. De entree is gratis en de sfeer is altijd goed. Houd de Meetup pagina in de gaten wanneer er weer een nieuwe WordPress Meetup in Heerhugowaard is. Kom gewoon eens langs!

WordCamp Nijmegen 2018

In augustus 2018 was Kelly vrijwilliger bij Wordcamp Nijmegen.

Het hele weekend was zij present om allerhande taken uit te voeren als sponsoring aan het event.

 

WordCamp Noord-Nederland in Drachten 2018

In februari 2018 heeft Sterk in MEDIA dit evenement gesponsord en waren Wendy en Kelly samen spreker met een talk over de kracht van samenwerking.

Sterk in NETWERKEN

BNI - Geven Loont

Per 11 januari 2019 is Kelly lid van het Chapter BNI Waertse Oogst in Heerhugowaard. Een zeer actieve netwerk-groep waarbij de leden elkaar zeer succesvol helpen aan omzet en persoonlijke groei door middel van aanbevelingen marketing.

Wil jij ook een keer vrijblijvend komen netwerken? Mail Kelly en zij reserveert graag een stoel voor je bij de volgende meeting op vrijdagochtend.

Kelly is betrokken bij het verenigingsleven in haar woonplaats Wervershoof. Zo heeft zij in mei 2017 een positie in het bestuur van de Ondernemers Vereniging Wervershoof ingenomen.

Hier is Kelly co-verantwoordelijk voor het onderhoud van de website, de activiteiten op Social Media en de marketing rondom activiteiten die de vereniging organiseert.

Sponsoring in marketing activiteiten

Naast het reguliere werk zijn Wendy en Kelly ook maatschappelijk betrokken bij verschillende verenigingen:

Voor het prikkelprofiel ontwikkelen wij diverse werkboeken een een heus kaartspel, die te bestellen zijn via website. Voor dit project sponsoren wij een deel de kosten van de ontwikkeling van bovengenoemde producten.

Merlijn Goldsack heeft het idee bedacht dat er in elke klas een prikkelprofiel moet komen samen met een signaleringsplan per kind. Als je heel veel last hebt van prikkels dan kun je je niet goed ontwikkelen en is het lastiger om mee te doen in de maatschappij. Dit geldt niet alleen voor kinderen met autisme.

Merlijn zijn wens is dat het prikkelprofiel kinderen kan helpen om een beter leven te kunnen leiden. Puur doordat ze meer zelfkennis krijgen. En dat er meer begrip komt bij de omgeving en aanpassingen mogelijk gemaakt worden.

 

Voor de Stichting Omgaan met Pesten maakt Kelly diverse promotionele uitingen, zoals Roll-up banners, ansichtkaarten en presentatiemappen en ontwikkelde zij samen met een team vrijwilligers van de stichting een werkboek voor de Sta Sterk Training. Voor deze producten sponsort zij een deel de kosten van de ontwikkeling hiervan.

Omgaan met Pesten is een professionele organisatie die zich richt op het voorkomen en bestrijden van pesten door het leveren van maatwerkprojecten, opleiden van trainers met waarborging van deskundigheid en het sociaal weerbaar maken van pestslachtoffers.

 

Voor de Jeffrey Stuut Foundation heeft Kelly het logo geoptimaliseerd. Begin 2017 hebben Wendy en Kelly samen een geheel nieuwe website ontwikkeld die deels gesponsord wordt.

De JSF ondersteunt sport, zodat zoveel mogelijk sporters met een handicap in de gelegenheid worden gesteld om met name het skiën te ontdekken.

Ook zet Wendy zich actief in bij het Roparun Team Langedijk. Zij helpt hierbij met de PR en communicatie en is medeorganisator van de Langedijker Run.

Tijdens de Roparun is Wendy in 2018 een van de fietsers. Vorig jaar was zij nog actief in het basiskamp. Komend jaar is zij weer van de partij.

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door freelancers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van freelancers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 16.30

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Wij werken aan duurzaamheid

Wij werken samen met o.a.
Trees for All en Work with Nature
voor behoud van bomen in
Nederland en Costa Rica

duurzaamheid-plant-a-tree-work-with-nature