Sterk in MEDIA zet zich belangeloos in voor diverse doelen

Home » Belangeloos

Sterk in BETROKKENHEID

WordPress Community

In juni 2018 vind WordCamp Europe plaats in Belgrado. Een groots evenement waar de gehele WordPress community naar uitkijkt en in grote getale aan deelneemt van over de hele wereld.

Sterk in MEDIA is verkozen deel te nemen aan de organisatie als onderdeel van het Design team. Dit team bestaat uit 7 professionals uit verschillende Europese landen die de gehele communicatie rondom en tijdens de conferentie gestalte geven. Wij zijn bijzonder trots dat wij uit alle deelnemers gevraagd zijn om mee te doen.

 

Sinds 2015/2016 is Wendy mede organisator van WordCamp Nederland en helpt ze bij de WordPress community om zo iets bij te dragen aan het WordPress community.

Sinds september 2015 is Kelly lid van BNI Hoorn, Zien en Aanbevelen. Een zeer actieve netwerk-groep waarbij de leden elkaar zeer succesvol helpen aan omzet en persoonlijke groei door middel van aanbevelingen marketing. Naast een regulier lidmaatschap is Kelly onderdeel geweest van het Leiderschaps Team als Lidmaatschapscoördinator en Media Manager van de locale groep. Daarnaast is zij Mentor van nieuwe leden, waarbij ze nieuwe leden begeleid in het reilen en zeilen van een succesvol lidmaatschap.

Wil jij ook een keer vrijblijvend komen netwerken? Mail Kelly en zij reserveert graag een stoel voor je bij de volgende meeting op dinsdagochtend.

Wendy heeft WordPress Meetup Heerhugowaard op de kaart gezet. Na alleen te zijn begonnen besloot zij een maatje te zoeken die haar hiermee zou helpen. En dat is gelukt. Met Joyce Baas - Heuvelsland (TOP VA) gaat ze de komende Meetups organiseren.

Een Meetup is een bijeenkomst van mensen die op welke manier dan ook iets met WordPress te maken hebben. Er komen sprekers die iets interessants, boeiends of inspirerends te vertellen hebben. De entree is gratis en de sfeer is altijd goed. Houd de Meetup pagina in de gaten wanneer er weer een nieuwe WordPress Meetup in Heerhugowaard is. Kom gewoon eens langs!

Ook zet Wendy zich actief in bij het Roparun Team Langedijk. Zij helpt hierbij met de PR en communicatie en is medeorganisator van de Langedijker Run.

Tijdens de Roparun is Wendy in 2018 een van de fietsers. Vorig jaar was zij nog actief in het basiskamp. Komend jaar is zij weer van de partij.

Kelly is betrokken bij het verenigingsleven in haar woonplaats Wervershoof. Zo heeft zij in mei 2017 een positie in het bestuur van de Ondernemers Vereniging Wervershoof ingenomen. Hier is Kelly co-verantwoordelijk voor het onderhoud van de website, de activiteiten op Social Media en de marketing rondom activiteiten die de vereniging organiseert.

Sponsoring en vrijwilligerswerk

Naast het reguliere werk zijn Wendy en Kelly ook maatschappelijk betrokken bij verschillende verenigingen:

Voor het prikkelprofiel ontwikkelen wij diverse werkboeken een een heus kaartspel, die te bestellen zijn via website. Voor dit project sponsoren wij een deel de kosten van de ontwikkeling van bovengenoemde producten.

Merlijn Goldsack heeft het idee bedacht dat er in elke klas een prikkelprofiel moet komen samen met een signaleringsplan per kind. Als je heel veel last hebt van prikkels dan kun je je niet goed ontwikkelen en is het lastiger om mee te doen in de maatschappij. Dit geldt niet alleen voor kinderen met autisme.

Merlijn zijn wens is dat het prikkelprofiel kinderen kan helpen om een beter leven te kunnen leiden. Puur doordat ze meer zelfkennis krijgen. En dat er meer begrip komt bij de omgeving en aanpassingen mogelijk gemaakt worden.

 

Voor de Stichting Omgaan met Pesten maakt Kelly diverse promotionele uitingen, zoals Roll-up banners, ansichtkaarten en presentatiemappen en ontwikkelde zij samen met een team vrijwilligers van de stichting een werkboek voor de Sta Sterk Training. Voor deze producten sponsort zij een deel de kosten van de ontwikkeling hiervan.

Omgaan met Pesten is een professionele organisatie die zich richt op het voorkomen en bestrijden van pesten door het leveren van maatwerkprojecten, opleiden van trainers met waarborging van deskundigheid en het sociaal weerbaar maken van pestslachtoffers.

 

Voor de Jeffrey Stuut Foundation heeft Kelly het logo geoptimaliseerd. Begin 2017 hebben Wendy en Kelly samen een geheel nieuwe website ontwikkeld die deels gesponsord wordt.

De JSF ondersteunt sport, zodat zoveel mogelijk sporters met een handicap in de gelegenheid worden gesteld om met name het skiën te ontdekken.

Voor Radboud Inline skating uit Wervershoof heeft Kelly een nieuwe website ontworpen. In samenwerking met Schouten IT is deze website ontwikkeld. De vereniging onderhoudt deze nu zelf, met Kelly in een ondersteundende rol op de achtergrond.

Voor de Egerländer Kapel uit Andijk (opgericht door haar opa Frans Barnhoorn) verzorgt Kelly al het promotiemateriaal zoals folders, flyers en posters. Daarnaast is zij betrokken bij de online campagnes op Facebook. Na het geven van de workshop 'Social Media, meer online herkenbaarheid' plaatsen de leden van de kapel zelf hun content op Facebook en heeft Kelly hierbij nu een adviserende rol achter de schermen.

Wendyienator Podcasts

Samen met Wendie Huis in ’t Veld – Websiteclub maken wij samen podcasts, onder de naam Wendyienator.com

Wendyienator: Wendy en Wendie praten over WordPress!

Iedere week bespreken we een technisch onderwerp en een community gerelateerd onderwerp.

Dus heb je een WordPress vraag of onderwerp dat je graag besproken wilt horen? Aarzel niet en laat het ons weten. Ook voor nieuwtjes, updates en ander interessants horen we graag van je.

Partner van Vermoooiers - ZP'ers met id'en

 

logo-wit

Hét marketingbureau waar je door zzp’ers wordt geholpen. Wij houden van een professionele en persoonlijke aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt maar wel een heel team van zzp’ers tot je beschikking. Dat is Sterk in MEDIA.

Sinds 2007.

Bezoekadres:

Galileistraat 67
1704 SE Heerhugowaard

ma t/m vr   09.30 – 17.00

Wendy: 06 – 48 403 058
Kelly:  06 – 50 969 173

Social Media

Duurzaamheid:

Wij werken samen met Natuurlijk Hosting voor duurzame en groene hosting. Voor elke website die gehost wordt, wordt er een boom gepland door Trees for All.