Marketing voor ambitieuze ondernemers en kennisexpert

Het magazine zit over 5 minuten in je inbox

PS: Niet ontvangen? Vergeet niet je SPAM box te checken.

Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op je magazine, want…

 

Ik heb nog iets leuks voor je!

Naast de tips en tricks in het magazine heb wil ik je ook graag onze worksheet voor een ijzersterke over jou pagina aanbieden. Een handige tool om jouw over jou pagina tot een hoger niveau tillen en jezelf op die pagina écht te positioneren als expert in je markt!

De worksheet kost 7 euro en krijg je direct na aanschaf als download in je mailbox.

kelly-eekhof-grafisch-vormgever-vergroot-zichtbaarheid

Vind je het lastig om je onderscheidende vermogen te ontdekken of in de juiste woorden te formuleren? Geen zorgen! Dat hebben heel veel ondernemers (daarin ben je dus níet uniek! 😉).

Wij hebben hiervoor de oplossing; boek een sparringssessie van 1 uur waarin we samen gaan ontdekken van jou uniek maakt en ook hoe jij die USP’s optimaal kunt inzetten in je marketing.

Tijdens de sessie gaan we:

  • Onderzoeken wie jouw ideale klant is
  • Achterhalen we wat jouw eigen unieke eigenschappen zijn
  • Vertel ik je hoe je die eigenschappen inzet op Social Media en op je website
  • Ontdekken hoe jij jouw kennis en expertise in de markt gaat lanceren
martine dol hollands welvaren

Fijne sparringpartner!

“Sterk in MEDIA heeft voor mij de website gemaakt en ook mijn gedrukte marketing uitingen. Wat voor mij de samenwerking bijzonder maakt is dat wanneer ik een idee heb ik even met hen bel of app en de ideeën stroom nog meer op gang komt. Ze leveren altijd extra input en ook een eerlijk advies.

Daarnaast dragen ze andere experts aan die mij nog verder helpen mezelf als expert neer te zetten. Zo werk ik via Sterk in MEDIA samen met een fotograaf, een tekstschrijver, een geluidsman voor mijn podcasts en een online marketing bedrijf voor mij Social Media. Sterk in SAMENWERKEN zijn de dames ook!

Ik spar daarom erg graag met hen en het maakt dat mijn marketing steeds beter wordt en mijn naamsbekendheid en expertstatus enorm is gegroeid in de afgelopen 24 maanden.”

Martine Dol - Hollands Welvaren

Zo werkt het:

Je kan een sparringssessie in onze agenda plannen via de kalender hieronder. Tevens krijg je de keuze om de sessie fysiek bij ons op kantoor te doen of digitaal via Google Meet.

 

Tijdens de sessie gaan jij en ik actief aan de slag en aan het einde heb jij alle informatie verzameld om met de tips uit het e-boek échte stappen te maken!

Veel gestelde vragen

Is de sparringsessie privé?

De sparringssessie is 1 op 1 en helemaal privé. Er zijn dus geen andere ondernemers bij en daardoor kun jij in alle rust en vrijheid al je vragen, ideeën en unieke concepten bespreken. 

Wat voegt de sparringsessie toe op het e-boek?

In het e-boek staat veel informatie en tips over hoe jij zelf aan de slag kan. Echter is mijn ervaring dat het lezen van een e-boek een passieve handeling is en als je hem eenmaal uit hebt in de digitale kast beland. De sparringsessie voegt een dynamisch element toe aan het e-boek en zorgt ervoor dat je doorpakt en écht meters gaat maken. 

Moet ik het e-boek eerst gelezen hebben voordat de sessie plaatsvindt?

Het is handig als je het werkboek in elk geval al doorgebladerd hebt. Je hoeft hem niet van kaft tot kaft gelezen te hebben. De beste resultaten haal je uit de sessie wanneer je wel iets van de materie van het boek afweet maar je kan de sessie ook voorafgaand aan het lezen inplannen.