10 Tips voor een perfecte direct mail met hoge response

Direct Mail is één van de meest effectieve manieren om onder de aandacht te komen van je doelgroep.Ja, dat lees je goed: één van de meest effectieve manieren. En dat niet alleen verhoudingsgewijs is het ook een goedkope manier met een hoog rendement! Maar wat is Direct Mail en hoe maak je een goede DM campagne?

Direct Mail is het geadresseerd versturen van reclame post. Omdat het geadresseerd is heb je dus geen last van de nee-nee sticker die veel mensen op de brievenbus hebben geplakt, en bereik je daadwerkelijk jouw doelgroep omdat je zelf de adressenlijst samenstelt. Geen grote hoop reclame dus. Dát is wat Direct Mail veel effectiever maakt dan adverteren of huis-aan-huis mailingen.

De attentiewaarde van een mailing in de brievenbus is hoog. Zo heeft post meer fysieke contactmomenten, wordt vaker en langer bewaard en meestal door meerdere personen gelezen. Dit maakt direct mail het perfecte middel om jouw boodschap te communiceren. Zeker nu, met minder post op de deurmat, valt jouw mailing nog meer op!

Infographic 10 Tips voor een perfecte direct mail.


Voor Nic. Oud hebben wij een infographic gemaakt met 10 tips voor een perfecte direct mail. En die mogen wij van hen ook met onze eigen lezers delen!Wil je meer informatie over Direct Mail?

Op de website van Nic. Oud vind je heel veel informatie. Maar je kan ook een inspiratiesessie met ons aanvragen om erachter te komen op welke unieke manier jij Direct Mail kan inzetten voor jouw bedrijf.

Wil jij regelmatig tips ontvangen in je e-mail
over het verbeteren van je website en je content marketing?

Wij schrijven elke week tips en tricks waar jij zelf mee aan de slag kan.

Deel dit blog op Social Media

Laat een reactie achter

Auteur:

Kelly Eekhof

Kelly studeerde af aan het Media College in Amsterdam als grafisch vormgever met de specialisaties typografie en kleurpsychologie.

Door de jaren heeft heeft zij zich tevens gespecialiseerd in Yoast SEO en Neuromarketing. Dit hele pakket aan vaardigheden maakt haar een expert op het gebied van online- en offline marketing.

kelly_profiel_klein

Advies nodig?

Neem contact op met Kelly.

E: kelly@sterkinmedia.nl
T: 06-509 69 173

Laatst toegevoegde artikelen

storytelling blog

Storytelling; Je hart in de hoofdrol van je blogs voor rake verhalen

404 pagina en 301 redirect

404 pagina’s, 301 redirects?

yoast bolletjes uitgelegt

Yoast voor dummies

fotobewerking

Fotobewerking gebruiken in je marketing